Video - Razmnožavanje dijelovima lista


Streptocarpus parfuflora

Već sam vam pokazala razmnožavanje Chirite i Streptocarpusa metodom dijeljenja lista. Pošto su me neki pitali o pojedinostima snimila sam video-zapis i nadam se da će sada biti puno jasnije.

Radovalo bi me vaše mišljenje i sugestije.


Broj komentara: 10:

  1. Odličan video!Jako dobro objašnjen postupak razmnožavanja biljke,listom!Bravo..(alisa)

    OdgovoriIzbriši
  2. Alisa hvala na komentaru. Interesuje me mišljenje drugih, a posebno bi me radovale sugestije. Sugurno je da se moglo i može uraditi puno bolje. Kako ja malo brže pričam morala sam se kontrolisati i usporiti, pa sam možda nekad i previše usporila hehehe...

    OdgovoriIzbriši
  3. Retriver Sara

    vrlo profesionalno napravljeno, svaka čast, prezentirano sve do u najmanje pojedinosti...djeluješ vrlo autoritativno i imaš odličan stav za prezentera...čestitam!

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga R. Sara, ti mene nahvali, hvala ti. Morala sam objasniti neke stvari (kao npr. pripremu zemlje i saksija) u tančine, jer je u ovo vrijeme npr. šampinjonska mušica prava napast i ako ne poduzmemo određene mjere sav posao nam je uzaludan.
    Jako bi me radovale i sugestije.....

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala ti za ovaj nadasve poučan video.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala Nataša, raduje me da video smatraš poučnim.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve pohvale za poučan video! Hvala @makk

    OdgovoriIzbriši
  8. Svaka vam čast mila,veoma temeljito objašnjeno i precizno.Ako mi ne uspije onda bi doista bila baksuz .Hvala vam i mnogo vam uspjeha želim ,koji već imate

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijep pozdrav van helsing, lijepo je procitati tako pohvalne rijeci. Pored mojih uputa vazno je i strpljenje. Kod biljaka nema zurbe. Neki listovi se ozile brze, neki nesto sporije. Zelim Vam puno uspjeha u uzgoju ovih divnih biljaka.

    OdgovoriIzbriši