Obavještenje

Dragi posjetioci bloga,
želim da Vas obavjestim da će se izgled i sadržaj bloga u skoroj budućnosti promjeniti.
Kao prvo, stranica će dobiti profesionalniji izgled, što će odgovarati nivou njegovih posjetilaca.
Blog će biti podijeljen na 2 osnovna dijela.
Jedan dio će činiti banka podataka moga cvijeća, kao npr kaktusi i sukulente, ruže, grmlje, koji će opet biti podjeljeni na npr. Epiphyllumi, zimootporni kaktusi itd.
Drugi dio bloga će činiti dnevnik "cvjetnih" radova, kao npr. sijanje, presađivanje, pravljenje kamenjara, postavljanje plastenika itd.
Pored ovih promjena trenutno radim na izradi najooptimalnijeg dizajna za pozadinu.
Pošto sve ovo nije moguće postići za jedan dan, nego će izrada novog bloga teći postepeno i trajati danima, molim sve Vas za strpljenje.
Nadam se da ćete biti zadovoljni novim blogom i da ćete ga i dalje s užitkom čitati.
Veliki pozdrav

3 komentara:

  1. Zaista je nevjerovatno koliko truda, vremena i ljubavi ulažeš u ovaj blog. S moje strane sve moguće pohvale. I hvala što svoja iskustva dijeliš s nama.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti Jasmin.
    To je bila spontana ideja, kao sto se vidi na neprofesionalnim fotografijama i dizajnu uopste. Dolazi proljecee, pa cu se protruditti da napravim fotke svega sto imam i da njihov kvalitet bude bolji. Poseebno se radujem da vam pokazeem moje Brugmansije u vrijeme cvjetanja (to ce biti iznenadjenje), a naravno i Epiphyllume.
    Nadam se da ces i dalje uzivati prilikom posjete moga bloga.

    OdgovoriIzbriši
  3. E pa mogu reći da i ja s nestrpljenjem očekujem cvatnju epifiluma. Mada me ni burgmansije ne ostavljaju ravnodušnom sa onim svojim ogromnim cvjetovima. Ne mogu da se ne zapaze.
    Sretno u novom ruhu.

    OdgovoriIzbriši